#WeddingWednesday: Astrid & Wesley: ‘Dankzij COVID-19 kreeg ik mijn zin: een klein en intiem feest


De bruiloft

‘Ik bracht de nacht door bij mijn broer Laurens en zijn partner, zodat ik me er de volgende ochtend in alle rust kon klaarmaken. Wesley kwam me ’s middags ophalen, waarna de first look volgde in de tuin: een bijzonder emotioneel moment. Eenmaal de shoot erop zat, was het tijd voor de ceremonie in het stadhuis van Ledegem in het bijzijn van onze dichte familie en getuigen. Nadien gingen we met z’n allen op restaurant, bij Martess in Izegem.’


‘Aangezien er nog andere gasten in het restaurant aanwezig waren, besloten Wesley en ik geen openingsdans te doen. Als verrassing regelde ik samen met mijn broer en mama tóch een muzikaal intermezzo. Tussen het hoofdgerecht en het dessert werden de lichten plots gedoofd, nam ik Wesley bij de hand en dansten we op één van onze lievelingsliedjes, “Your Song” van Elton John. Onze gasten bleven aan tafel zitten, maar zorgden voor extra sfeer met vuurstokjes. Aangezien het zo spontaan was, was het ook ongelofelijk gezellig. Na het diner hielden we nog een mini-afterparty bij ons thuis met acht gasten. Een perfect einde van een perfecte dag.’
Astrids tip

‘Mijn tip voor medestresskonijnen? Hou het klein en intiem! Toen we onze bruiloft aan het plannen waren, wilde Wesley initieel een heel groot feest met alles erop en eraan. Ik hield het liever intiem. Toen COVID-19 z’n intrede deed, was de beslissing echter snel gemaakt. Uiteindelijk kreeg ik dan toch mijn goesting (lacht). Achteraf gezien hadden we het niet anders gewild! We hebben absoluut het positieve uit de situatie gehaald. Geen stress over wie je uitnodigt, enkel dichte familie en getuigen, geen stress op de dag omwille van alles wat verkeerd kan lopen,… Enkel de liefde en verbondenheid overheerste!’
Waar Astrid het meest van schrok wat het kostenplaatje b