#WeddingWednesday: Bo & Matthias: ‘Mijn jurk kostte een bom geld.Bo’s tip

‘Investeer in een videograaf. Je ziet je geliefden lachen, een traantje wegpinken,…Bewegend beeld zegt nóg meer dan een foto. Doe zeker ook een test run wat je make-up en kapsel betreft, en liefst op dezelfde dag als wanneer je je bruidsjurk gaat passen. Ik had op voorhand al mijn volledige look gezien, waardoor ik op m’n trouwdag heel relax was tijdens het klaarmaken.’


Wat Bo achteraf gezien liever anders had gedaan

‘Ik zou meer gegeten hebben (lacht). We kozen voor ons avondfeest voor een barbecue en werkten daarvoor samen met ‘t Beenhouwerietje in Wingene. Wanneer ik nu foto’s zie van gasten die het eten aan het fotograferen waren, loopt het water me opnieuw in de mond. Maar door alle drukte heb ik helaas niet ten volle van het eten kunnen genieten. Neem dus zeker je tijd om te eten, je hoeft echt niet bij elke tafel een praatje te maken. Mensen zijn begripvol, het is tenslotte jouw dag.’Waar Bo het meest van schrok wat het kostenplaatje betreft