#WeddingWednesday: Bo & Matthias: ‘Mijn jurk kostte een bom geld.Bo’s tip

‘Investeer in een videograaf. Je ziet je geliefden lachen, een traantje wegpinken,…Bewegend beeld zegt nóg meer dan een foto. Doe zeker ook een test run wat je make-up en kapsel betreft, en liefst op dezelfde dag als wanneer je je bruidsjurk gaat passen. Ik had op voorhand al mijn volledige look gezien, waardoor ik op m’n trouwdag heel relax was tijdens het klaarmaken.’


Wat Bo achteraf gezien liever anders had gedaan

‘Ik zou meer gegeten hebben (lacht). We kozen voor ons avondfeest voor een barbecue en werkten daarvoor samen met ‘t Beenhouwerietje in Wingene. Wanneer ik nu foto’s zie van gasten die het eten aan het fotograferen waren, loopt het water me opnieuw in de mond. Maar door alle drukte heb ik helaas niet ten volle van het eten kunnen genieten. Neem dus zeker je tijd om te eten, je hoeft echt niet bij elke tafel een praatje te maken. Mensen zijn begripvol, het is tenslotte jouw dag.’Waar Bo het meest van schrok wat het kostenplaatje betreft

‘Mijn bruidsjurk van het Australische label Prea James vond ik bij The Ivory Club in Antwerpen en kostte een een bom geld. Gelukkig kreeg ik ‘m cadeau van mijn ouders (lacht). Tijdens het plannen van ons huwelijk, merkten we dat zodra je het woord ‘trouw’ uitspreekt, alles plots een stuk duurder wordt. Dat heeft me gemotiveerd om m’n eigen zaak te starten in Oostende. Bij LUV/ vind je betaalbare bruids- en feestjurken voor minder dan € 300. Voor ons huwelijk in Umbrië zal ik een jurk dragen uit mijn eigen boetiek.’Het kapsel

Een week na onze verloving liet ik m'n haar kort knippen. Toch wist visagiste en haarstyliste ALISSIA POREZ op onze trouwdag een vol en nonchalant opsteekkapsel tevoorschijn te toveren. Normaal draag ik mijn haar altijd los, dus ik kreeg er heel veel complimenten over (glimlacht).
11 keer bekeken0 reacties